Контакти
  • Поддръжка на вашата градина с техниката на Husqvarna и Gardena
  • Поддръжка на вашата градина с техниката на Husqvarna и Gardena
  • Професионално рясане и кастрене на дървета в моторните триони от фирма ЕТ ПАНЦЕР - Пламен Илиен
  • Професионално рясане и кастрене на дървета в моторните триони от фирма ЕТ ПАНЦЕР - Пламен Илиен
  • Предлагаме професионален и любителски клас моторни триони официален на марките Husqvarna, McCulloch, Gardena, Flymo
  • Предлагаме професионален и любителски клас моторни триони официален на марките Husqvarna, McCulloch, Gardena, Flymo

ПЛАМЕН ИЛИЕВ - официален дистрибутор на Husqvarna, McCulloch, Gardena, Flymo - тел. 0886 45 40 43

Градинка
Husqvarna
Husqvarna
Дрехи, обувки и ръкавици
Продукти на Husqvarna онлайн
- Дрехи

Яке Classic

Размери S - XXL

Кое е новото? Изчистен дизайн с усещане за Husqvarna и висококачество на детайлите. Направени от издръжливи памук/полиестер комбинирани тъкани. Висока забележимост чрез използване на флуоресциращи платове и отразяващи надписи. Замества досегашните Classic и Basic линии. Има 2 джоба с цип и 1 на гърдите, Горна част ясно забележимо оранжево, Дълъг цип, Копчета за закопчаване на китките

НОВ ПРОДУКТ - 103.34 лв. № HDOR01

Панталон Classic

Размери: 44-64

Кое е новото? Изчистен дизайн с усещане за Husqvarna и висококачество на детайлите. Направени от издръжливи памук/полиестер комбинирани тъкани. Висока забележимост чрез използване на флуоресциращи платове и отразяващи надписи. Замества досегашните Classic и Basic линии. Има 3 джоба и джоб за метър, Ципове за проветряване отзад, Усилване на долната част и коленете.

НОВ ПРОДУКТ - 172.54 лв. № HDOR02

Гащиризон Classic

Размери: 44-64

Кое е новото? Изчистен дизайн с усещане за Husqvarna и висококачество на детайлите. Направени от издръжливи памук/полиестер комбинирани тъкани. Висока забележимост чрез използване на флуоресциращи платове и отразяващи надписи. Замества досегашните Classic и Basic линии. Има 3 джоба и джоб за метър, Джоб на гърдите - гащиризона, Ципове за проветряване отзад, Усилване на долната част и коленете.

НОВ ПРОДУКТ - 190.06 лв. № HDOR03
Защитни крачоли Classic

Защитни крачоли Classic

Един размер

Кое е новото? Изчистен дизайн с усещане за Husqvarna и висококачество на детайлите. Направени от издръжливи памук/полиестер комбинирани тъкани. Висока забележимост чрез използване на флуоресциращи платове и отразяващи надписи. Замества досегашните Classic и Basic линии. Регулируема ширина и дължина. Дълъг цип отзад на крака

НОВ ПРОДУКТ - 157.25 лв. № HDOR04

Яке Functional

Размери S - XXL

Привлекателе дизайн с духа на Husqvarna и високо качество на детайлите, Здрави, издръжливи материали : 100% микрополиестер комбиниран с Cordura®, Ясно забележими светоотразителни и флуоресцентни материали. Замества досегашния Functional клас. Якето има 2 предни джоба, Ципове за проветряване под мишниците, Усилване с Cordura® в долната част на ръкавите, Регулируем кръст и долна част с ластъчен шнур, Копчета и ластъчна лента на ръкавите, Подплатена яка отвътре с Collar, Светоотразителна лента на ръкавите.

НОВ ПРОДУКТ - 210.12 лв № HDOR05

Панталони Functional

Размери: 46-62

Привлекателе дизайн с духа на Husqvarna и високо качество на детайлите, Здрави, издръжливи материали : 100% микрополиестер комбиниран с Cordura®, Ясно забележими светоотразителни и флуоресцентни материали. Замества досегашния Functional клас. Панталон с 3 джоба с цип, Ципове за проветряване отзад, Усилване (Cordura) на предната и долна част, Удължена задна част/панталон/.

НОВ ПРОДУКТ - 175.88 лв № HDOR06

Гащиризон Functional

Размери: 46-62

Привлекателе дизайн с духа на Husqvarna и високо качество на детайлите, Здрави, издръжливи материали : 100% микрополиестер комбиниран с Cordura®, Ясно забележими светоотразителни и флуоресцентни материали. Замества досегашния Functional клас. Гащиризон с 3 джоба с цип, Ципове за проветряване отзад, Усилване (Cordura) на предната и долна част, 2 гръдни джоба с цип / гащиризона/.

НОВ ПРОДУКТ - 281.46 лв № HDOR07

Яке Technical

Размери: S - XXL

Кое е новото? Динамичен дизайн, Удобство чрез използване на стреч материи, прилягащи по тялото, Забележимост чрез светоотразителност и флуоресциращи материали и ленти. Замества досегашния Technical клас. Якето има 2 джоба с водоустойчиви ципове, Ципове за проветряване под мишниците, Регулируем кръст и долна част с ластъчен шнур, Набрани на лактите за по-добро прилягане, Усилване с Aramid и Cordura® от лактите до китките, Velcro закопчаване на китките, Подплатена яка отвътре с Collar светоотразителна лента на ръкавите.

НОВ ПРОДУКТ - 000.00 лв № HDOR08

Панталони Technical

Размери: S - XXL. Панталоните се произвеждат с +10 cm по-дълъг крачол (S-XL)

Кое е новото? Динамичен дизайн, Удобство чрез използване на стреч материи, прилягащи по тялото, Забележимост чрез светоотразителност и флуоресциращи материали и ленти. Замества досегашния Technical клас. Панталона има 3 джоба с цип, Набрани на коленете за по-добро прилягане, Ципове за проветряване отзад, Усилване с Aramid и Cordura® на коленете и долната част на панталоните , отпред и отзад, Удължена задна част (панталон).

НОВ ПРОДУКТ - 433.00 лв № HDOR09

Гащиризон Technical

Размери: S - XXL. Гащиризонът се произвежда -10 cm по-къс крачол (S-XL)

Кое е новото? Динамичен дизайн, Удобство чрез използване на стреч материи, прилягащи по тялото, Забележимост чрез светоотразителност и флуоресциращи материали и ленти. Замества досегашния Technical клас. Гащиризона има 3 джоба с цип, Два джоба на гърдите (гащиризон), Набрани на коленете за по-добро прилягане, Ципове за проветряване отзад, Усилване с Aramid и Cordura® на коленете и долната част на панталоните , отпред и отзад.

НОВ ПРОДУКТ - 000.00 лв № HDOR10

Яке Technical Extreme

Размери: S - XXL.

Кое е новото? Модерна, прогресивна притегателна сила, Прилепнали по тялото благодарение на най-новите стреч материали и превъзходна кройка, Ниско тегло и изключителна вентилация, Забележимост чрез светоотразителност и флуоресциращи материали и ленти. Якето има 2 джоба с цип на гърдите, Набрани на лактите за по-добро прилягане, Velcro закопчаване на китките, Водоустойчиви ципове, Усилване в натоварените области на раменетеи раменете, Ципове за проветряване под мишниците, Регулируем кръст и долна част с ластъчен шнур.

НОВ ПРОДУКТ - 539.00 лв № HDOR11

Панталони Technical Extreme

Размери: S - XXL.

Кое е новото? Модерна, прогресивна притегателна сила, Прилепнали по тялото благодарение на най-новите стреч материали и превъзходна кройка, Ниско тегло и изключителна вентилация, Забележимост чрез светоотразителност и флуоресциращи материали и ленти. Панталоните имат 5 джоба с водоустойчиви ципове, Набрани на коленете за по-добро прилягане, Усилване с Cordura® колене и долната част на панталоните , отпред и отзад, Ципове за проветряване отзад, Регулируем с Velcro кръст за по-добро прилягане, Кука на крачолите за прикрепване към обувките, Пристягане на крачолите когато е необходимо, за използване със защитни ботуши., Удължен гръб, Комплект с презрамки.

НОВ ПРОДУКТ - 673.90 лв № HDOR12

Риза

s, m, l, x, xl, xxl

Мека и комфортна риза в цветовете на Хускварна. Еднакво добра за работа или в свободното време. Направена от 100% памук.

70,00 лв. № HDOR13
Тиранти с кожени закопчалки

Тиранти с кожени закопчалки

Тиранти с кожени закопчалки, предназначени за защитни панталони. Широки и регулируеми по дължина.

28,31 лв. № HDOR14
Тиранти с метални закопчалки

Тиранти с метални закопчалки

Практични артикули тиранти с метални закопчалки. Тиранти със здрави метални закопчалки. Широки и регулируеми по дължина.

28,31 лв. № HDOR15
- Обувки и ботуши

Кожени ботуши със защита от трион Technical 24m/s 2012

Обновени с нова конструкция на петата, по-стабилна горна част с по-мека вътрешност за комфорт и нова подметка за по-добро сцепление в студено време. Направени от Sympatex, който е 100 % водоустойчив, и дишащ висококачествен материал. С допълнително подсилени места при глезена, петата и пръстите, плюс метално бомбе. Долната част на обувките е подсилена с каучук за допълнителна защита.

540,00 лв. № HDOR16
Кожени ботуши със защита до 20m/s

Кожени ботуши със защита до 20m/s

Удобен кожен ботуш със добра стабилност. Усилена зона при петата за по-голяма износоустойчивост. Направени от обработена с полиуретан кожа. Шевове от Кевлар. Здрава и непромокаема подметка от полиуретан със завити краища върху обувката. Вътрешната подплата е от абсорбиращата вибрации материя Ерготан.

351,00 лв. № HDOR17

Кожени ботуши със защита от рязане, Classic

Удобни кожени ботуши със защита от трион. Здрави и леки, което ги прави удобни през дългите работни дни. Стелката може да се сваля и пере, имат подсилване при пръстите и петата.

270,00 лв. № HDOR18

Защитни обувки Technical

Удобни, олекотени защитни обувки с бомбе при пръстите от композитен материал. Направени от висококачествена непромокаема кожа, найлон и мембрана от Sympatex®, която им осигурява 100 % непромокаемост. Подметката Gravity® е маслоустойчива и с перфектено сцепление. Обувките са предназначени за дълги работни дни, в парка, градината или за свободното време. Предната част е допълнително подсилена с каучук. С каишки за издърпване отзад и при езика за по-лесно обуване и събуване.

250,00 лв. № HDOR19

Щинтове. Шипове за ботуши

Цинтове заедно с инструмент за поставянето им. Съвместими със защитни ботуши Functional 24 и Functional 28.

НОВ ПРОДУКТ - 25.00 лв. № HDOR35

Защитни ботуши, Functional 24

Ръчно изработен ботуш с одобрена защита от трион. Допълнително подсилване с бомбе в предната част и каучук около цялата подметка. Нов профил на петата за по-лесно събуване и обуване. Подплата от памук. Възможност за монтиране на цинтове.

120,00 лв. № HDOR20

Зашитни ботуши, Light 28

Ръчно изработени ботуши с доказана защита от рязане с моторен трион. Допълнително подсилено горнище със стоманени бомбета и подсилване около подметките, на които могат да се поставят цинтове. С памучна подплата, дълги връзки отзад и дълбоки ръбчета по задната дължина, както и нови токове, улесняващи събуването.

180,00 лв. № HDOR21
- Ръкавици

Ръкавици, Technical със защита от трион 20 m/s protection

Ръкавици Technical със защита от срязване 20m/s. Ярешка кожа , жарсе и сива пяна на дланта и ламиниран спандекс от горната част Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа. Направени със здрави двойни шевове, следващи линията на ръката. Къси и идеално пасващи за по-лесно движение.

60.00 лв. № HDOR22

Ръкавици, Technical

Изключително удобни ръкавици. Ярешка кожа , жарсе и сива пяна на дланта и ламиниран спандекс от горната част. Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа. Направени със здрави двойни шевове, следващи линията на ръката. Къси и идеално пасващи за по-лесно движение.

47.00 лв. № HDOR23

Ръкавици, Technical light

Стегнати и удобни ръкавици направени от ярешка кожа(мек велур) Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа. Ламиниран spandex и светлоотразителен кант от горната страна, маншет от неопрен и велкро лепенка. На палеца има парче хавлиен плат за бърсане на лицето.

49.00 лв. № HDOR24

Ръкавици, Functional със защита от трион 16 m/s protection

Удобни ръкавици със защита против срязване, направени с двойна ярешка кожа на дланите, с ламиниран с пяна spandex отзад и найлонов неопрен на кокалчетата. Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа. Плетен маншет улеснява слагането на ръкавицата и придава допълнителен комфорт.

48.00 лв. № HDOR25

Ръкавици, Functional зимни

Топли, удобни и водоустойчиви ръкавици. С дишаща Hipora мембрана и подплата от Thinsulate плюс шевове от микрофибър. Издърпваща се велкро закопчалка за отлично пристягане, която предотвратява влизането на сняг в ръкавицата.

52.00 лв. № HDOR26

Ръкавици, Functional

Удобни ръкавици, направени с двойна ярешка кожа на дланите, ламиниран с пяна spandex от горната страна и найлонов неопрен на кокалчетата. Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа. Плетеният маншет и велкро закопчалката улесняват слагането на ръкавицата и придават повече комфорт.

40.00 лв. № HDOR27

Ръкавици, Classic light

Тесни и удобни ръкавици. Ярешка кожа на дланите и жарсе от горната част. Подходящи за много различни видове работа. Ярешката кожа има добра защита против влага, тъй като съдържа естествени мазнини, което прави ръкавицата удобна за различни видове работа.

20.00 лв. № HDOR28

Ръкавици, Classic

Универсален размер ръкавици, направени от ярешка кожа на дланите и spandex отгоре. Ярешката кожа има добра защита против влага, защото съдържа естествени мазнини, а това прави ръкавиците удобни за всякакъв вид работа. Гумирани маншети с памучен кант за идеално пасване около китката.

22.00 лв. № HDOR29

Spandex – ръкавици с пет пръста

Висококачествени ръкавици от материал Spandex - непромокаем и еластичен. Удължени за по-голямо удобство. Кожена длан и горна част от Spandex. Закопчалка от велкро.

27.00 лв. № HDOR30
- Сакове
Сак на колела

Сак на колела

Сакът на колелца с прибираща се дръжка е голям и лесно може да побере вашата защитна екипировка. Здраво и стабилно дъно, дръжки за хващане отстрани, странични джобове и ремък за носене през рамо.

107.83 лв. № HDOR31
Сак

Сак

Сакът е голям и лесно може да побере вашата защитна екипировка и аксесоари. Здраво и стабилно дъно, дръжки за хващане отстрани, странични джобове и ремък за носене през рамо, който може да се сваля.

80.87 лв. № HDOR32
Раница

Раница

Стабилна многофункционална раница, която запазва своята форма, дори ако не е изцяло пълна. Страничен отвор, през който съдържанието се вижда и е лесно достъпно. С допълнителни джобове, защита от дъжд и отвор за слушалки и mp3-плейър. Широките подплътени презрамки за раменете правят раницата удобна за носене.

58.43 лв. № HDOR33
Чанта за моторен трион

Чанта за моторен трион

Създадена специално за Вашия моторен трион. Допълнителни джобове за пили и външен джоб с Велкро-закопаване.

35.95 лв. № HDOR34

Коментари: